Milieustraat Gorredijk

Luchtfoto Milieustraat Gorredijk

Adres
Wetterwille 3
8401 GB Gorredijk
Open route in Google Maps

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 - 16.45 uur (toegang tot 15 min. voor sluitingstijd)
Zaterdag: 09.00 - 12.45 uur 

Voor deze milieustraat hoef je geen afspraak te maken

Al onze milieustraten zijn gesloten op de volgende feestdagen: nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en eerste en tweede kerstdag.

Welk afval kan ik op de milieustraat Gorredijk inleveren?

Op de milieustraat in Gorredijk kun je onder meer de volgende soorten afval inleveren: glas, klein chemisch afval (kca), metaal, papier, snoeiafval, kleine en grote elektrische apparaten en asbest*.

*Voor het afleveren van asbest en asbestgelijkend materiaal moet je een meldingsformulier aanvragen bij je gemeente. Asbest en asbestgelijkend materiaal dien je dubbel verpakt, in stevig plastic en in handzame pakketten aan te leveren.

Afval voor de milieustraat
Vlakglas In Container LR Staand

Tarieven milieustraat Gorredijk

Op onze milieustraten betaal je altijd het tarief dat geldt in je eigen gemeente. Ook als je gebruikmaakt van een milieustraat in een andere gemeente, de zogenoemde ‘grenzeloze milieustraten’. De gemeenten Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden, Ooststellingwerf, Opsterland en Waadhoeke zijn grenzeloos. Inwoners van deze gemeenten kunnen kiezen van welke milieustraat ze gebruikmaken: de milieustraat in Franeker, Gorredijk, Grou, Heerenveen, Leeuwarden, Oosterwolde of Stiens.

Tarieven milieustraat

Gratis aanhanger lenen

Bij de milieustraat Gorredijk kun je gratis een aanhanger lenen voor het vervoeren van afval. De borg bedraagt 100 euro, lees hier de regels voor het lenen van een aanhanger. Reserveer een aanhanger door contact op te nemen met onze klantenservice.

Bel 0900 210 0 215
Aanhangwagen Huren Op Milieustraat LR Liggend

Wat gebeurt er met mijn afval op de milieustraat?

Van het afval dat we inzamelen op onze milieustraten, kunnen we meer dan 90% geschikt maken voor recycling. De verschillende soorten afval gaan naar aparte verwerkers. Zo wordt een kapotte tuinstoel weer een nieuwe stofzuigerkap en een oud matras een nieuwe judomat. Kringloopspullen die je inlevert in de speciale container van Estafette recyclewinkels krijgen een nieuw leven door ze te recyclen of te upcyclen.

Ecopark De Wierde

Op de milieustraat Gorredijk geldt het acceptatie- en terreinreglement. Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.