Omrin Afvalapp

Omrin Afvalapp downloaden

Met meer dan 125.000 gebruikers in 13 gemeenten is de Omrin Afvalapp onmisbaar voor het regelen van al jouw afvalzaken. Download de app gratis in de App Store of Google Play en maak gebruik van de handige functies.

  • Ontvang een herinnering als je container bij de weg moet
  • Jouw afvalkalender altijd bij de hand
  • Maak snel een afspraak voor de milieustraat
  • Beter afval scheiden met een handige scheidingswijzer
  • Inzage in je legingen (bij diftar-gemeenten)
Campagnebeeld Omrin Afvalapp
7. Diftar+ Sortibak Afvallabel Mock Up

App beschikbaar in 13 gemeenten

De Omrin Afvalapp is momenteel beschikbaar voor inwoners van de gemeenten Achtkarspelen, Ameland, Eemsdelta, Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden, Ooststellingwerf, Opsterland, Terschelling, Tytsjerksteradiel, Waadhoeke, Westerwolde en Weststellingwerf.

Legingen en gewichten inzien

In de gemeenten waar inwoners naast een vast tarief ook moeten betalen per kilo of per leging, heb je met de Omrin Afvalapp inzage in je legingen. Momenteel geldt dit voor de gemeenten Eemsdelta, Heerenveen, Leeuwarden, Ooststellingwerf, Opsterland en Westerwolde. Klik op een van de gemeenten voor een instructie voor het aanmaken van een account.

Vragen? We helpen je graag!

Heb je vragen of opmerkingen over de Omrin Afvalapp? We horen het graag! Lukt het bijvoorbeeld niet om een account aan te maken? De medewerkers van onze klantenservice SYP staan voor je klaar. 

Klantenservice SYP

Bekijk ook:

Afvalkalender

Ontdek Omrin

Tips om afval te scheiden

Contact