Milieustraat Buitenpost

Luchtfoto Milieustraat Buitenpost Ingang

Adres
Lutkepost 18a
9285 XD Buitenpost
Open route in Google Maps


Openingstijden milieustraat Buitenpost
Maandag, dinsdag en donderdag t/m zaterdag: 08.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.00 uur
Woensdags gesloten

Voor deze milieustraat hoef je geen afspraak te maken.

Milieustraat Buitenpost is alleen bestemd voor inwoners van de gemeente Achtkarspelen.

Al onze milieustraten zijn gesloten op de volgende feestdagen: nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en eerste en tweede Kerstdag.

Welk afval kan in op de milieustraat Buitenpost inleveren?

Op de milieustraat in Buitenpost kun je onder meer de volgende soorten afval inleveren: glas, klein chemisch afval (kca), papier, textiel, kringloopspullen, metaal, kleine en grote elektrische apparaten, grof huishoudelijk afval, grof snoeiafval, grond, meubelhout, tapijten en asbest*.

*Voor het inleveren van asbest en asbestgelijkend materiaal moet je een meldingsformulier aanvragen bij je gemeente. Klik op de knop hieronder voor informatie over het veilig inleveren van asbest en asbestgelijkend materiaal.

**Kadavers kun je niet op deze milieustraat inleveren, informeer hiervoor bij je gemeente.

Estafette Container Op Milieustraat Inwoner Levert Meubels In

Tarieven milieustraat Buitenpost

Voor het inleveren van sommige soorten afval moet je betalen. Op onze milieustraten betaal je altijd het tarief dat geldt in je eigen gemeente.
Op deze milieustraat kun je alleen pinnen.

Tarieven milieustraat

Gratis aanhanger lenen

Bij de milieustraat Buitenpost kun je gratis een aanhanger lenen voor het vervoeren van afval. De borg bedraagt 100 euro, lees hier de regels voor het lenen van een aanhanger. Reserveer een aanhanger door contact op te nemen met onze klantenservice.

Bel 0900 210 0 215
Aanhangwagen Huren Op Milieustraat LR Liggend

Wat gebeurt er met mijn afval op de milieustraat?

Van het afval dat we inzamelen op onze milieustraten, kunnen we meer dan 90% geschikt maken voor recycling. De verschillende soorten afval gaan naar aparte verwerkers. Zo wordt een kapotte tuinstoel weer een nieuwe stofzuigerkap en een oud matras een nieuwe judomat. Kringloopspullen die je inlevert in de speciale container van Estafette recyclewinkels krijgen een nieuw leven door ze te recyclen of te upcyclen.

Ecopark De Wierde

Voor een prettig bezoek gebruiken we onze huisregels. Bij het betreden van al onze Milieustraten ga je hier automatisch mee akkoord.