Toegankelijkheid

Een website voor iedereen

Simpel en aanspreekbaar. Met die gedachte hebben we onze website gemaakt. En om daar constant aan te blijven voldoen, zijn tips over de toegankelijkheid van onze website altijd welkom. Graag zelfs! We leggen graag uit hoe wij onze website toegankelijk houden.

SYP Klantenservice

Hoog contrast

Met de knop 'hoog contrast' pas je de kleuren van onze website aan. De website krijgt hierdoor een nóg duidelijker onderscheid tussen de donkere en lichte onderdelen. De knop vind je altijd naast het hoofdmenu.

Teksten vergroten

Met 'inzoomen' vergroot je gemakkelijk teksten. Dit doe je op een PC door tegelijkertijd 'Control en +' in te drukken. Bij een Mac doe je dit door tegelijkertijd 'Apple en +' in te drukken. Op mobiel kan je inzoomen door twee vingers op het scherm te zetten en uit elkaar te bewegen.

Verteller

Met 'verteller' worden geselecteerde teksten voorgelezen. Ook afbeeldingen en iconen die geselecteerd worden, worden door de verteller beschreven.

Ik maak gebruik van:
PC, Mac, Android, iPhone

Betrouwbaar Bedrijf

WCAG 2.1

Er zijn Europese richtlijnen genaamd WCAG 2.1. Deze zijn in het leven geroepen om mensen met functiebeperking ook online te ondersteunen. Met onze website werken we hard aan deze richtlijnen.

Daarnaast willen we luisteren naar de gebruikers van onze website. Heb jij advies? Dan is dat van harte welkom. Periodiek nemen we alle adviezen mee om onze website verder te verbeteren.

Tips om onze website te verbeteren

Dit formulier maakt gebruik van Google's reCAPTCHA. Lees hier hun privacy en servicevoorwaarden.