Milieustraat Ter Apel

KCA Depot Op Milieustraat LR Liggend

Adres
Nulweg 7
9561 MA Ter Apel
Open route in Google Maps

Openingstijden
Woensdag en zaterdag: 09.00 – 16.00 uur
Voor deze milieustraat hoef je geen afspraak te maken. Neem wel je milieupas mee.

Milieustraat Ter Apel is alleen bestemd voor inwoners van de gemeente Westerwolde.

Al onze milieustraten zijn gesloten op de volgende feestdagen: nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en eerste en tweede kerstdag.

Welk afval kan ik op de milieustraat Ter Apel inleveren?

Op de milieustraat Ter Apel kun je onder meer de volgende soorten afval inleveren: glas, grof snoeiafval, metaal, papier, klein chemisch afval, textiel, kleine en grote elektrische apparaten en asbest*.

*Voor het afleveren van asbest en asbestgelijkend materiaal moet je een meldingsformulier aanvragen bij je gemeente. Asbest en asbestgelijkend materiaal dien je dubbel verpakt, in stevig plastic en in handzame pakketten aan te leveren.

Afval voor de milieustraat
Gips In Container LR Liggend

Tarieven milieustraat Ter Apel

Voor het inleveren van sommige soorten afval moet je betalen. Op onze milieustraten betaal je altijd het tarief dat geldt in je eigen gemeente.

Tarieven milieustraat
Ecopark De Wierde

Wat gebeurt er met mijn afval op de milieustraat?

Van het afval dat we inzamelen op onze milieustraten, kunnen we meer dan 90% geschikt maken voor recycling. De verschillende soorten afval gaan naar aparte verwerkers. Zo wordt een kapotte tuinstoel weer een nieuwe stofzuigerkap en een oud matras een nieuwe judomat.

Op de milieustraat Ter Apel geldt het acceptatie- en terreinreglement. Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.