Omrin actief binnen nieuwe beweging 'Circulair Groningen'

Nicovcg

Noodzakelijke versnelling...

Op 6 april 2023 is de Vereniging Circulair Groningen in de Eemshaven opgericht, dit samen met zo'n 50 leden en aspirant-leden. 

 

De toetreding van Omrin tot de Vereniging Circulair Groningen markeert een belangrijke mijlpaal. Het team van Omrin zal hun expertise en toewijding aan circulaire economie delen, terwijl ze leren van andere stakeholders binnen de vereniging. Omrin is verheugd om deel uit te maken van deze diverse groep, waarmee ze gezamenlijk kunnen werken aan innovatieve oplossingen en de overgang naar een circulaire economie in #Groningen kunnen versnellen.

 

“Volgens mij moeten we af van het idee dat we kennis voor onszelf houden, want ik denk dat we daarmee de versnelling gaan bereiken die hard nodig is” vertelt Nico Spaansen, beleidsadviseur van Omrin.  Lees hier het hele interview.

 

Ben je benieuwd naar meer verhalen van onze leden? Blijf dan zeker onze LinkedIn-pagina in de gaten houden! Wil je ook graag als ondernemer je circulaire verhaal delen? Mail dan naar support@circulair-groningen.nl.

"DE VERENIGING VOOR BEDRIJVEN, KENNIS- EN ONDERWIJSINSTELLINGEN, OVERHEDEN EN MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES DIE CIRCULAIRE ECONOMIE IN GRONINGEN WILLEN VERSNELLEN EN REALISEREN."