Himmelwike genomineerd door Awards voor Duurzaamheid

De Himmelwike is genomineerd door Awards voor Duurzaamheid in de categorie 'Opruimen lokaal not for profit'. Omrin organiseert het zwerfafvalproject jaarlijks op meer dan 100 scholen voor zo'n 9.000 kinderen. Stem nu op de Himmelwike en maak kans op mooie prijzen!

Stem en maak kans op mooie prijzen
Om kans te maken op de Publieksprijs hebben we stemmen nodig! Stemmen kan heel gemakkelijk via de website van Awards voor Duurzaamheid.

Stem op Himmelwike
Stemmen Himmelwike Awards Voor Duurzaamheid
Himmelwike Himmel Hero

Over de verkiezing
Awards voor Duurzaamheid is een initiatief dat wordt gesteund door Big Improvement Day, de Plastic Soup Foundation, Vote Company en United Consumers. Awards voor Duurzaamheid beloont per provincie duurzame initiatieven in verschillende categorie├źn.

De winnaars van de Publieks Awards worden per categorie bepaald door de online stemronde. Er is een Award voor het initiatief met de beste waardering en een Award voor het initiatief met het meeste aantal stemmen. Een initiatief kan ook beide titels winnen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. In de categorie "Opruimen lokaal not for profit" zijn er ook Awards per provincie te verdienen.