Duurzame rit naar Delfzijl...

Veendam20231

Spelersbus sc Heerenveen Vrouwen

Hoe hoger je speelt, hoe verder je reist. De verste uitwedstrijd voor het groenste meidenteam SC Joure MO-15 gaat helemaal naar Delfzijl. Ruim 250 kilometer heen en terug. Dat zijn zo tien auto's met spelers, begeleiding en supporters die heen en weer rijden. Dus werd een duurzame list bedacht en werd het team met de spelersbus van sc Heerenveen Vrouwen naar Noord Groningen vervoerd. Beter voor het milieu en het teamgevoel. Met een goed gevoel én één punt werd de wedstrijd tegen NEC Delfzijl afgesloten. Een mooie ervaring met een groen en duurzaam randje.

 

SC Joure MO-15 is bovendien als enige team ter wereld ook ambassadeur van de #2Community van de We Play Green Foundation van voormalig sc Heerenveen speler Morten Thorsby.  

"We zijn zo echte groene ambassadeurs!" 

Teamleider Diana Wijnia groenste meidenteam SC Joure MO-15

Duurzame ambassadeurs

Teamleider Diana Wijnia: "We proberen écht een groen voorbeeld te zijn in onze competitie. We laten de kleedkamers schoner achter dan we aantreffen, houden regelmatig opschoonacties en bedenken andere ludieke acties. Voor een schone en duurzame wereld. Bijvoorbeeld deze duurzame rit naar Delfzijl. Iedereen had een heel speciaal en tevreden gevoel. We zijn zo échte groene ambassadeurs!" 

Veendam20234
Veendam20233
Veendam20232
Veendam20235