College gemeente Elburg te gast

Juni2023elburg2

Duurzame ambities...

Het college van de gemeente Elburg bracht een bezoek aan ons Ecopark De Wierde om zelf te zien en ervaren hoe we samenwerken aan minder afval en meer hergebruik. Omrin verwerkt het restafval van de gemeente Elburg.

 

Elburg is zelf ook bijzonder actief op het gebied van duurzaamheid. Zo is er sinds 1 maart 2023 een speciaal Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe; hét startpunt voor inwoners uit de gemeente Elburg die willen verduurzamen.

 

Het nieuwe gemeentelijke én regionale loket helpt inwoners met informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van de woning, tuin en omgeving. Daarnaast biedt het loket een plek aan allerlei acties en initiatieven binnen de gemeente. Denk aan collectieve acties voor isolatie, energiecoaches, repair cafés en energiecoöperaties.

Op de website van Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe vindt u actuele informatie en nieuwsberichten rondom duurzaamheid. Daarnaast kunt u er informatie vinden over subsidies en de energiebespaarlening. 

 

Kijk voor meer informatie op de website www.duurzaamheidsloketnoordveluwe.nl.

 

"Met college op werkbezoek bij afvalverwerker Omrin in Oudehaske. Wat een megabedrijf en wat een mooi inzicht gekregen in wat er met ons afval gebeurt!"

 

Juni2023elburg4
Juni2023elburg1
Juni2023elburg3