Adecco bedankt Omrin met boom voor Trees for All

15032024 Adecco1

Samen de planeet beschermen

Afgelopen week ontving Meinard Kuipers, directeur Inzameling & Reiniging, (links) namens Omrin van Adecco een certificaat van een boom voor Trees for All.

 

Adecco werkt actief aan biodiversiteit. Daarbij hoort volgens hen ook het nemen van verantwoordelijkheid om de planeet zo goed mogelijk te beschermen voor volgende generaties. Dat is waarom Adecco trotse bomenpartner is geworden van stichting Trees for All. Iedere partner of nieuwe opdrachtgever, helpt mee met het planten van bomen in Nederland of in Borneo.

"Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven. Daarom plant stichting Trees for All wereldwijd nieuwe bossen, herstellen ze gedegradeerde bossen en maken ze mensen bewust van het belang van bomen"

 

Voor volgende generaties...

Trees for All: “Onze wereld heeft meer bos nodig: voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Daarom plant stichting Trees for All wereldwijd nieuwe bossen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis in Nederland. Als bomenpartner van Trees for All dragen wij hier nu aan bij. Bij iedere nieuwe samenwerking, doneren wij een boom die geplant wordt in één van de twee projecten die wij steunen: aanleg van een klimaatbestendig bos in Nederland of herstel van het tropisch bos in Borneo. Deze samenwerking tussen Adecco en Trees for All past uitstekend bij onze missie om de toekomst te laten werken voor iedereen, ook voor volgende generaties!”

15032024Adecco2