Horeca
De Horeca-branche
In de horeca is het afval dat er vrijkomt zeer divers, qua hoeveelheid maar ook van zaak tot zaak en van seizoen tot seizoen. We hebben daarom rolcontainers met een volume van 240 liter tot 1.100 liter. Voor keukenafval/ swill werken wij met vaten en rolcontainers. Alle afvalstromen kunnen netjes worden gescheiden én u betaalt geen cent teveel. Bovendien kunnen we het aantal ledigingen van seizoen tot seizoen op uw behoefte afstemmen.
Welke container voor mijn bedrijf?
Uiteindelijk bepaalt u welke container(s) het meest geschikt voor uw horeca-bedrijf. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:
1. 1.100 liter rolcontainer voor restafval
2. 600 liter triglo glascontainer
3. 120 liter rolcontainer voor keukenafval/ swill
Komen er nog andere afvalsoorten bij u vrij? Informeer naar onze mogelijkheden.
Met onze deskundige en persoonlijke benadering helpen wij u graag bij het reduceren en beter scheiden van uw afval, want:
"Duurzaamheid zit in onze genen."
"De duurzame en circulaire visie van Omrin Bedrijfsafval past perfect bij onze werkwijze."
Restaurant en Partycentrum De Pleats, Burgum
Wilt u ook een slimme oplossing voor het afval van uw horeca-bedrijf? Bel (0513) 614 528, mail verkoop@omrinbedrijfsafval.nl of vul onderstaand contactformulier in.