Alle items actueel

Kerstboom inleveren?

Wil je van je (kunst)kerstboom af? Lever in bij Estafette recyclewinkels, de milieustraat of een van de inleverlocaties in je gemeente.

 

Kerstboom inleveren
Kerstboom Milieustraat

Voorkom vastvriezen van je container

Het kwik daalt deze maanden geregeld tot (ver) onder nul. Dat kan voor problemen zorgen wat betreft de leging van jouw afvalbakken. Zo kan het afval in de container vastvriezen door vocht in de container of het deksel van de container vastvriezen. Lees het blog met wintertips hoe je dit voorkomt.

 

7 wintertips voor jouw container
Vastgevroren Container

Ga de strijd aan met zwerfafval!

Ben jij ook een zwerfafval(s)topper? Met ons speciale opschoonpakket maak jij de wereld schoon! Met NL Schoon hebben we het pakket samengesteld: handige grijper, veilige handschoenen, vuilniszakken (van gerecycled plastic!) en slimme raapinstructies. Vraag snel eentje aan, want op = op!

 

Zwerfafval

Een tweede kans

Een nieuw interieur of lekker geshopt? Dan gaat het 'oude' naar de milieustraat of weg. En ja... daar maken wij weer grondstoffen van, maar het kan ook anders! Wat voor jou oud is, kan voor een ander vernieuwend zijn. Denk daarom aan Estafette Recyclewinkels. Zo stimuleer je ook een duurzame wereld!

 

Estafette Recyclewinkels
Kleding Bij Estafette Recyclewinkels