Milieustraat Heerenveen

De Ynfeart 10
8447 GM Heerenveen

Openingstijden
maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 u­u­r
zaterdag van 10.00 tot 16.00 u­u­r

Op de milieustraat kunnen burgers gratis afval brengen, zoals asbest,  klein chemisch afval (kca), papier, kringloopgoederen, metaal en Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur (AEEA). Tegen betaling kunnen ook (grof) huishoudelijk afval, tapijt, bouw- en sloopafval, dakleer, gipsplaten en hout, grond en puin worden ingeleverd.  U kunt de tarieven vinden op uw afvalwijzer.

Voor het mogen afleveren van asbest (maximaal 35 m²) moet u een meldingsformulier aan te vragen bij uw gemeente. Asbest dubbel verpakt in stevig plastic in handzame pakketten aanleveren.

Bent u inwoner van Akkrum?
Dan mag u ook gebruik maken van de milieustraat in Grou. De voorwaarden zoals die hierboven zijn genoemd gelden ook op de milieustraat van Grou.


Bij deze milieustraat kunt u een aanhanger gratis lenen voor het vervoer van afval. Om de aanhanger te kunnen gebruiken moet deze vooraf telefonisch gereserveerd worden bij Omrin. Daarna kan de aanhanger tegen betaling van een borg een dagdeel worden geleend. Om een aanhanger te reserveren belt u met SYP. Klik hier voor de voorwaarden.

Voor vragen over afval, de milieustraat of het lenen van een aanhanger kunt u contact opnemen met SYP via 0900 - 210 0 215 (lokaal tarief)